Ανήκουστη ενέργεια από τον «πνιγμένο» Μπερτομέου: Δίωξη σε Γιαννακόπουλο και Κοντό!

Ο πρώην – το προσεχές διάστημα – ισχυρός άντρας της Euroleague, θέλησε να ευχηθεί με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο για την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Κοντού.

Ο Τζόρντι Μπερτιμέου βρίσκεται σε πλήρης σύγχυση και το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει ένα μεγάλο κύμα γέλιου με τη συμπεριφορά του.

Δυστυχώς για εκείνον, τα ψέματα έχουν τελειώσει και σε λίγο καιρό θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την Euroleague. Ωστόσο, πριν τη μεγάλη έξοδο, θέλει να γίνει ξανά ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο Ισπανός, λοιπόν, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Κοντού, τους μοίρασε… πειθαρχικές διώξεις για τις αναρτήσεις στο Instagram.

Τόσο ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο διευθυντής επικοινωνίας, Δημήτρης Κοντός, τοποθετήθηκαν στα προσωπικά τους προφίλ, χωρίς να εμπλέκεται σε καμία περίπτωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρόλα αυτά, ο Τζόρντι Μπερτομέου βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τους ευχηθεί για την ονομαστική τους εορτή.

Επιμέλεια: INPAO Newsroom

Το INPAO.GR πρόκειται για ένα ανερχόμενο site στην ήδη «ταλαιπωρημένη» Παναθηναϊκή ενημέρωση. Με... όπλα το έγκυρο και πρωτογενές ρεπορτάζ, τις πλούσιες αναλύσεις και τις αρθρογραφίες από την έμπειρη δημοσιογραφική μας ομάδα, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε το No.1 σάιτ στην «πράσινη» ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξελίξεις με Καλαϊτζάκη στους Μπακς

Για την νίκη στο Περιστέρι το «τριφύλλι»