Connect with us

BLOGS

Πού χάθηκες εσύ;

Το «INPAO.gr» ανατρέχει μέσα από ένα αφιέρωμα, στα ταλέντα που φόρεσαν τη φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού τα τελευταία 10 χρόνια. Μεταξύ αυτών πρόκειται να συναντήσουμε παίχτες που μέχρι πρότινος πολλοί δεν γνώριζαν που αγωνίζονταν, όπως ο Φώτης Ζούμπος, αλλά και παίχτες που έχουν κάνει αξιοσημείωτη καριέρα, όπως ο Γιώργος Παπαγιάννης.

INPAO Newsroom

Published

on

Το «INPAO.gr» ανατρέχει μέσα από ένα αφιέρωμα, στα ταλέντα που φόρεσαν τη φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού τα τελευταία 10 χρόνια. Μεταξύ αυτών πρόκειται να συναντήσουμε παίχτες που μέχρι πρότινος πολλοί δεν γνώριζαν που αγωνίζονταν, όπως ο Φώτης Ζούμπος, αλλά και παίχτες που έχουν κάνει αξιοσημείωτη καριέρα, όπως ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Advertisement

2011-12: Φώτης Ζούμπος

Ζούμπος: «Είναι τιμή μου» - Onsports.gr

Ο Φώτης Ζούμπος εντάχθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2010 σε ηλικία 17 ετών. Τα δύο χρόνια παραμονής του, είχε 13 ολιγόλεπτες συμμετοχές με το τριφύλλι στην Ελλάδα και 2 στην Ευρωλίγκα. Το επίτευγμά του με τους πράσινους ήταν η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων το 2012 και η ανάδειξή του ως MVP της τελικής φάσης. Μετά τη διετή παρουσία του στο ΟΑΚΑ παρέμεινε στην Α1, παίρνοντας μεταγραφή για το Περιστέρι, όπου επίσης αγωνίστηκε λίγο και το 2013-14 πήγε στον Ηλυσιακό, καταγράφοντας επίσης λίγες συμμετοχές. Τη σεζόν 2014-15 πήγε στον Εθνικό Πειραιώς και την Α2. Από το 2015 έως το 2018 έπαιξε στον Πανελευσινιακό της Β’ εθνικής, ενώ από το 2018 βρίσκεται στον Απόλλωνα Πάτρας. Στην Περιβόλα φαίνεται πως βρήκε την Ιθάκη, αφού είναι ο τέταρτος χρόνος παραμονής του, έχοντας πραγματοποιήσει ειδικά τις 3 προηγούμενες σεζόν ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις. Από τη φετινή σεζόν, ως γνωστόν, αγωνίζεται στην Α1 και πάλι, με τους Πατρινούς.

2012-13: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Advertisement
Τέλος και επίσημα ο Χαραλαμπόπουλος από τον Παναθηναϊκό - to10.gr

Ένα όνομα μια ιστορία για τον Παναθηναϊκό, αυτό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Το 2012 σε ηλικία μόλις 15 ετών ήρθε από το Αιγάλεω ένα παιδί που χαρακτηριζόταν ως ένα απ’ τα μεγαλύτερα ή και για μερικούς το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του. Στα πρώτα του έτη στο τριφύλλι γνώρισε αρκετές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο με παίδες, εφήβους και άνδρες. Ιδιαίτερες επιτυχίες επίσης, γνώρισε και με τις μικρές εθνικές ομάδες, όπου κέρδισε 2 χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Χρόνο με το χρόνο τα λεπτά συμμετοχής του αυξάνονταν, όμως η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους πράσινους, όμως δεν της άρπαξε. Έτσι, το 2017 πηγαίνει δανεικός στον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας με τραυματισμό τη θητεία του εκεί, η οποία δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

Οι Πράσινοι το 2018 πήραν την απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο κι έτσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Λαύριο. Η παρουσία του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη ήταν μέτρια, παρά ταύτα κέρδισε μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2019-20 δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό, όπου είχε καλή παρουσία, αναγκάζοντας τον κόουτς Μπαρτζώκα να ανακαλέσει το δανεισμό του και να τον εντάξει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Τον Ιανουάριο του 2020 είχε ακόμα ένα τραυματισμό, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε πολύ λίγο στους ερυθρόλευκους. Το καλοκαίρι του 2021 έμεινε κι από κει ελεύθερος και αναζήτησε την τύχη του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενέτσια, απ’ την οποία αποχώρησε λίγο πριν κλείσει η χρονιά. Από το Δεκέμβριο του 2021 αγωνίζεται στη Φορτιτούντο Μπολόνια, ψάχνοντας να βρει τα πατήματά του και να δείξει έστω ψήγματα του ταλέντου του.

2012-13: Γιώργος Διαμαντάκος

Advertisement
Διαμαντάκος Γιώργος - Onsports.gr

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήρθε σε ηλικία 17 χρόνων το 2012 στο ΟΑΚΑ από τη Σπάρτη, ως ένα μεγάλο πρότζεκτ, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Ύψους 2.16, με καλές σχετικά κινήσεις και συχνό παιχνίδι στο ποστ, θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα σέντερ. Όμως, η ιστορία έδειξε πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Από τους πράσινους έφυγε το 2015, έπειτα από ελάχιστες συμμετοχές, υπογράφοντας στην Νταρουσάφακα.

Από το 2015 έως το 2016 δόθηκε δανεικός διαδοχικά σε Νέα Κηφισιά, Σπάρτακ Πλέβεν και Σίμπενικ. Τη σεζόν 2016-17 έπαιξε στο Απόλλωνα Πάτρας στην Α1, ενώ το 2017 συμφώνησε να αγωνιστεί με το Φάρο Λάρισας. Από το 2018 μέχρι το 2020 βρέθηκε στη Λήμνο για λογαριασμό του Ηφαίστου, ενώ το καλοκαίρι του 2020 γύρισε στον Απόλλωνα Πάτρας της Α2. Η περσινή χρονιά ήταν η μόνη που πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς στις ομάδες που αγωνίστηκε είχε το ρόλο του δεύτερου ή και τρίτου σέντερ. Φέτος, παίζει παρέα με το Ζούμπο στον Απόλλωνα Πάτρας και την Α1.

2014-15: Γιώργος Παπαγιάννης

Advertisement
Παπαγιάννης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε» - to10.gr

Ο 25χρονος σε λίγους μήνες γίγαντας του Παναθηναϊκού, αποτελεί το μοναδικό «happy end», έως τώρα, όσον αφορά τους παίχτες που βρίσκονται στο αφιέρωμά μας. Ο Μεγαρίτης σέντερ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το 2014 σε ηλικία 17 ετών, αφού πρώτα είχε περάσει απ’ το Περιστέρι και το λύκειο της Πενσυλβάνια «Westtown School». Στην πρώτη του θητεία στο ΟΑΚΑ, πήρε αρκετές ευκαιρίες, κάνοντας κάποιες καλές εμφανίσεις, χωρίς κάτι το σπουδαίο όμως. Το 2016 έγινε το πιο ψηλό ντραφτ πικ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αφού επιλέχθηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς στο νούμερο 13.

Με τους Κινγκς είχε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά τις καλύτερες του εμφανίσεις πραγματοποίησε τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 με τη θυγατρική των Κινγκς, τους Ρένο Μπίγκχορνς. Το Μάρτιο του 2018 υπέγραψε 10-ήμερο συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, παίζοντας σ’ ένα παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Από τη μέρα που γύρισε πίσω, έως και σήμερα, βελτιώνεται καθημερινά. Ιδίως τις δύο τελευταίες χρονιές, φάνηκε να κάνει άλματα προόδου, βάζοντας καινούρια κομμάτια στο παιχνίδι του και σκορπώντας χαμόγελα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

2014-15: Μιχάλης Λούντζης

Advertisement
Επιστρέφει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Λούντζης • NewsPAO

Ο νεαρός γκαρντ έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον Άγιο Δημήτριο με τη φανέλα του Κρόνου. Τη σεζόν 2013-14 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Κρόνο στο πρωτάθλημα  της Γ’ εθνικής, τραβώντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού, που εν τέλει τον έντυσε στα πράσινα. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε από το 2014-19 σημειώνοντας κι αυτός αρκετές επιτυχίες τόσο με το σύλλογο, όσο και με τις εθνικές παίδων και εφήβων.

Ο Λούντζης, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τους πράσινους κι έτσι το καλοκαίρι του 2017 πήγε δανεικός στα Τρίκαλα. Εκεί πραγματοποίησε ορισμένες καλές εμφανίσεις, έχοντας 8.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Την επόμενη σεζόν πήγε δανεικός στο Λαύριο, όπου τον Απρίλιο του 2019 υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Το 2019 αποδεσμεύθηκε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε ως ελεύθερος πια στο Λαύριο. Την περσινή χρονιά υπέγραψε στον Προμηθέα και μαζί του πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου προσπαθεί να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

2014-15: Αντώνης Κόνιαρης

Advertisement
Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για Κόνιαρη ο Παναθηναϊκός! | Trifillakia.gr

Ο γεννημένος στα Χανιά Κόνιαρης, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Α.Ο. Ακρωτηρίου, τοπική ομάδα των Χανίων και από κει πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ το 2011. Το 2014 υπογράφει 5ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όπου ερχόταν ως ακόμα ένα ταλέντο της γενιάς του 1997. Την ίδια σεζόν τραυματίζεται σοβαρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και μένει εκτός για περισσότερο από ένα χρόνο. Με τους πράσινους κατέγραψε ελάχιστες συμμετοχές κι έτσι το 2016 έμεινε ελεύθερος.

Συνέχισε για μια τριετία στον ΠΑΟΚ, όπου πραγματοποίησε ορισμένες καλές εμφανίσεις. Το 2019 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Τον Ιανουάριο του 2020, δόθηκε δανεικός στην Ομπραντόιρο, απ’ την οποία αποχώρησε 2 μήνες μετά. Κατόπιν, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Ιωνικό Νικαίας. 16 μέρες μετά το δανεισμό του στον Ιωνικό, παθαίνει ρήξη χιαστού, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν και από τότε δεν έχει ξαναπαίξει μπάσκετ. Το Δεκέμβριο του 2021, ανακοινώθηκε απ’ την ΑΕΚ, χωρίς να έχει αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση ακόμα.


Advertisement

2015-16: Κωνσταντίνος Παπαδάκης

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης (vid)

Ο Παπαδάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 17 ετών το 2015. Την επόμενη σεζόν πήγε δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου, όπου τελικά έμεινε μέχρι το 2019, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος 12 φορές με τους πράσινους. Την περσινή χρονιά πήγε δανεικός στη Λάρισα, στην οποία πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάνοντας ορισμένες αρκετά καλές εμφανίσεις. Φέτος, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε στον Ηρακλή. Στη Θεσσαλονίκη παίρνει ακόμα περισσότερο χρόνο και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί άνετα στην Α1, αποτελώντας μια διαρκή απειλή πίσω από τα 6.75.

Advertisement

2015-16: Γιώργος Καλαϊτζάκης

Κλείνουμε το αφιέρωμα με τον Γιώργος Καλαϊτζάκη. Τη σεζόν 2015-16 ο 16χρονος τότε Καλαϊτζάκης, παίρνει μεταγραφή από τον Άρη στον Παναθηναϊκό, όντας ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, πήρε αρκετές ευκαιρίες από τους πράσινους, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις. Το 2019 πήγε δανεικός στη Λιθουανική Νεβέζις, με την οποία έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας, κατά μέσο όρο 12 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 28.4 λεπτά συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο για άλλη μια φορά δεν ικανοποίησε. Τον Ιούλιο του 2021 επιλέχθηκε στην 60η θέση του ντραφτ από τους Ιντιάνα Πέισερς, οι οποίοι αντάλλαξαν τα δικαιώματά του με τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλήρωσαν 300.000 ευρώ ρήτρα στον Παναθηναϊκό και τον έκαναν δικό τους. Αγωνίστηκε στην «Preseason» με τους Μπακς και για 3 αγώνες με τη θυγατρική τους στην «G League», πριν τον αποδεσμεύσουν. Το Δεκέμβριο του 2021 βρήκε συμβόλαιο στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αγωνιζόμενος όμως στη θυγατρική τους, με την οποία έχει πραγματοποιήσει κάποιες καλές εμφανίσεις.


Advertisement

Το INPAO.GR πρόκειται για ένα ανερχόμενο site στην ήδη «ταλαιπωρημένη» Παναθηναϊκή ενημέρωση. Με... όπλα το έγκυρο και πρωτογενές ρεπορτάζ, τις πλούσιες αναλύσεις και τις αρθρογραφίες από την έμπειρη δημοσιογραφική μας ομάδα, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε το No.1 σάιτ στην «πράσινη» ενημέρωση.

Advertisement

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 ώρες ago

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τις αναγκαστικές αλλαγές με Ολυμπιακό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 ώρες ago

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι βγαίνει Ευρώπη!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 ώρες ago

Κόντης: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 ώρες ago

Η τελική βαθμολογία της Stoiximan Super League και η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 ώρες ago

Ιδανικός αυτόχειρας και τραγικό φινάλε!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: «Κεραυνός» Μπερνάρ και 2-0! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Δοκάρι ο Μπακασέτας! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 1-0 με Μπακασέτα το «Τριφύλλι»! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: «Πέταξε» δύο τετ-α-τετ ο Γερεμέγεφ! (vids)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 ώρες ago

Εκτός 20άδας με Ολυμπιακό ο Ακαϊντίν! – Ο λόγος (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 ώρες ago

Ντόκεν μετά το συλλαλητήριο: «Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!» (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 ώρες ago

Παναθηναϊκός: Η 11άδα με Ολυμπιακό (pic)

ΜΠΑΣΚΕΤ14 ώρες ago

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν τον Λεσόρ και χτύπησαν 13χρονο παιδί!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 ώρες ago

Παναθηναϊκός: Η πιθανή 11άδα με Ολυμπιακό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 ώρες ago

Θύρα 13: Συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν τον Ολυμπιακό!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ2 εβδομάδες ago

«Δυνατά ξανά για τον Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ ο Παναθηναϊκός!» (pic)

ΜΠΑΣΚΕΤ2 εβδομάδες ago

Επίσημο: Ο Παναθηναϊκός έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 5!

ΜΠΑΣΚΕΤ4 εβδομάδες ago

Γιαννακόπουλος: «Έκανε κλύσμα στον Ολυμπιακό ο Σλούκας! – Αυτά θα γίνουν στην Euroleague» (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 εβδομάδες ago

Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή για Τερίμ πριν τον «τελικό» με ΑΕΚ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 εβδομάδες ago

Παναθηναϊκός: Ξένος διαιτητής με ΑΕΚ!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ4 εβδομάδες ago

Τεράστια πρόταση Παναθηναϊκού σε Παλάσιος! – Η στάση του παίκτη

ΜΠΑΣΚΕΤ4 εβδομάδες ago

Ιωάννου: Η πρόβλεψή του για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Euroleague! (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες ago

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Παίζει με το μυαλό μας! – Αυτός ο μ@@@ας θα τιμωρηθεί;» (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες ago

«Βόμβα» Γιαννακόπουλου για επανάληψη του Game 1 με Μακάμπι! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Πήρε θέση για το μέλλον του Τερίμ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 εβδομάδες ago

Παναθηναϊκός: Επιστροφή ενόψει Άρη!

ΜΠΑΣΚΕΤ2 εβδομάδες ago

«Βόμβα» Γιαννακόπουλου με Μπετσίροβιτς και Κοντό! (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες ago

Γιαννακόπουλος: «Να είσαι προετοιμασμένος για την αντίδραση…» (pic)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες ago

«Αιχμές» Ναν για διαιτησία: «Όλοι είδατε το ματς και τι έγινε!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 εβδομάδες ago

Παναθηναϊκός: Η 11άδα με Λαμία (pic)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: «Κεραυνός» Μπερνάρ και 2-0! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Δοκάρι ο Μπακασέτας! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: 1-0 με Μπακασέτα το «Τριφύλλι»! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ώρες ago

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: «Πέταξε» δύο τετ-α-τετ ο Γερεμέγεφ! (vids)

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ημέρες ago

Λεσόρ: Ξεχώρισε τις 4 κορυφαίες φάσεις του «Εξάστερου» στην Euroleague! (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ημέρες ago

Live TV: Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ημέρες ago

Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω να σας κάλυψε η απάντησή μου!» – Αυτό σχεδιάζεται ήδη (vids)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 ημέρες ago

Ξέσπασμα Νικολαΐδη: «Κάτι πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό!» (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 ημέρες ago

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Δεν αρκούσε το γκολ του Γερεμέγεφ! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 ημέρες ago

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Τραγικό λάθος Πέρεθ και 1-0! (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 ημέρες ago

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Δοκάρι με το… καλησπέρα οι γηπεδούχοι! (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ6 ημέρες ago

Live TV: Άρης – Παναθηναϊκός AKTOR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 ημέρες ago

Κατσουράνης: «Στη χειρότερη μοίρα όλων ο Παναθηναϊκός, βατός αντίπαλος για ΠΑΟΚ!»

ΜΠΑΣΚΕΤ1 εβδομάδα ago

Μπουρούσης: «Δικαιώθηκε που ήρθε ο Σλούκας» – Η αναφορά σε Γιαννακόπουλο! (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ2 εβδομάδες ago

Γιαννακόπουλος σε Ναν: «Βλέπω τον MVP που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»! (vid)

Advertisement

Trending